cizzzz!

cizzzz!

2/19/2009

potiunea anotimpurilor

''-suna ciudat, e ca un fel de magie. nu. mai bine nu ma uit.
-cine spune?
-eu.
-hai mai fata ca merge!
-nu,nu si nu!
-incearca mai intaaaaaaai!!!!,,
bine , acum lasand ironiile, e doar o idee. e doar ceva asa, sa vezi ce ese.
cum se face?
vezi pg. 9 paragraful 8(scz...<>)
scrie mai jos.
deeeci...iata cum se face:
in fiecare anotimp se ia cate ceva specific(mai greu e sa le mentii proaspete):
Primavara se ia: un pumn de iarba cat mai noua, cel mai bine de sub zapada(ca sa ramana proaspata, treceo imediat in congelator, fara nimic pe ea, taiata);un bulgare din ultima zapada, dar zapada nou nouta, direct din nori( aseaza afara un vas, si lasa sa se depuna zapada, api, nu o atinge si pune o bucata de vata deasupra, si in congelator cu ea.)
vara:2 pietricele DE CULORI DIFERITE,spalate, puse la ...congelator.;un pumn de pamant infierbantat, pus tot la congeator, in punga de plastic inconjurat de putina vata.
toamna: normal, frunze SFARAMICIOASE! ;20 mil. de apa de ploaie cat mai curata,la ...congelator, ati ghicit.
iarna:brr...un bulgare de zapada, invelit in vata,mult,mult, si dat in fieare saptamana cu sare, usor, cu degetele umede,cu putina,putina sare.
acum:toate acestea vor fi tinute in congelator,si cand vor fi fost adunate toate, potiunea va fi preparata pur si simplu: toate intr-un vas(sa nu fie dezghetate) , tot bolul in apa calda. acolo astepti pana se si incalzesc, iar apoi, torni continutul in ghiveciul unei flori tinere , de preferat cu o dutata lunga de viata si de acolo, puteti crede orice despre ea si planta.

Un comentariu: